Riolering aanpassen

Ontstoppingsdienst VL is de referentie voor aanpassingen aan uw riolering. Systemen voor de scheiding van afvalwater en regenwater, het plaatsen van sifonputten of toezicht T’s of het vernieuwen van de overloop van septische putten. Bij Ontstoppingsdienst VL bent u verzekerd van vakmanschap aan een scherpe prijs.

Als u op zoek bent naar een vakman om aanpassingen door te voeren aan uw riolering, bent u bij Ontstoppingsdienst VL steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise stellen ons in staat om eender welke aanpassing aan uw rioleringsstelsel naadloos te installeren.

U kan beroep doen op onze diensten voor:

Het plaatsen van nieuwe sifonputten en de aansluiting op uw vernieuwde riolering

Een sifonput wordt geplaatst tussen de overloop van de septische put en de riolering. Ook de buis voor het afvoeren van afvalwater wordt best voorzien van een sifonput om de verspreiding van vieze geuren te voorkomen.

Het plaatsen van toezichtputten om onderhoud en ontstoppingen te vergemakkelijken

Toezichtputten (of inspectieputten) worden geplaatst om het onderhoud en eventuele ontstoppingen van uw riolering te vergemakkelijken. Inspectieputten worden geplaatst op plekken waar verschillende rioleringen samenkomen, op plekken waar de riolering een bocht maakt of op plekken waar de diameter van de afvoerbuis wijzigt.

Het vernieuwen van de overloop van uw septische put en de aansluiting op uw vernieuwde riolering

Wanneer u te lang wacht met het ledigen van uw septische put zal de overloop verstopt komen te zitten en uiteindelijk kapot gaan. Reken op onze vakmensen om de overloop van uw septische put te vervangen en ze opnieuw aan te sluiten op de riolering.

Het installeren van systemen voor de scheiding van afvalwater en regenwater

Bij een gescheiden rioolsysteem lopen er 2 buizen onder de grond. De ene buis voert het afvalwater af terwijl de andere het regenwater voor zijn rekening neemt. Enkel het afvalwater wordt afgevoerd naar een zuiveringsinstallatie. Het regenwater kan u hergebruiken in allerlei sanitaire installaties of het mag afgevoerd worden naar de regenwaterafvoer.

Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio

Rioolinspectie laten uitvoeren door een vakman? 0486 75 54 38

Riolering laten aanpassen door een vakman?

Wanneer u rekent op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van Ontstoppingsdienst VL, bent u er zeker van dat uw verstopping opgelost is.
    Velden met een * zijn verplicht.

    Lees ook even ons privacyprivacybeleid

    Privacy is belangrijk voor ons.
    Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
    Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.