Rioleringswerken

Voor rioleringswerken rekent u op het vakmanschap van Ontstoppingsdienst VL. De aanleg van een nieuwe riool, aansluitingen op het rioleringsstelsel, herstellingen of een volledige renovatie van uw bestaande riolering? Wij regelen het voor u!

Met een goed functionerend rioleringsstelsel vermijdt u een heleboel vervelende problemen. Door uw riolering in topvorm te houden heeft u minder last van verstoppingen, wateroverlast en geurhinder.

Meer dan 20 jaar ervaring en een heleboel tevreden klanten zijn onze garantie voor professionele rioleringswerken. De ervaren vakmensen van onze ontstoppingsdienst zetten de nieuwste technieken in om uw rioleringsstelsel in kaart te brengen. Dankzij camera inspectie kunnen we de oorzaak van uw probleem identificeren en u de meest geschikte oplossing aanbieden.

Een overzicht van onze rioleringswerken:

Rioolinspectie

Vooraleer we u een oplossing kunnen voorstellen is het belangrijk om uw rioleringsstelsel in kaart te brengen. Aan de hand van camera inspectie komen we de precieze oorzaak van uw probleem te weten. Zijn er verzakkingen in uw rioleringsstelsel? Zitten er barsten of breuken in de riolering? Onze inspectie camera speurt uw riolering af naar de oorzaak van uw probleem.

Riolering aanleggen

Het aanleggen van uw rioleringsstelsel is een job voor een vakman. Net als de aansluiting op de riolering is het enorm belangrijk dat dit volgens de regels van de kunst gebeurt. Alleen zo vermijdt u in de toekomst problemen als verstoppingen, wateroverlast en geurhinder. Met meer dan 20 jaar ervaring in allerhande rioleringswerken is Ontstoppingsdienst VL de aangewezen partner voor het aanleggen of aansluiten van uw nieuwe rioleringsstelsel.

Riolering aanpassen

Allerhande aanpassingen aan uw bestaande riolering nemen we ook voor onze rekening. Zo kan u bv op ons rekenen voor het plaatsen van sifonputten of toezicht T’s, het scheiden van afvalwater en regenwater of het plaatsen van septische putten of regenwaterputten.

Riolering herstellen

Als er schade is aan uw riolering kan u natuurlijk ook op ons rekenen voor professionele herstellingen. We herstellen breuken of barsten in uw riolering, metselen kokers boven verdoken putten op of herstellen de overloop van uw septische tank of regenwaterput. Welke schade uw rioleringsstelsel ook opgelopen heeft, Ontstoppingsdienst VL biedt steeds een oplossing op maat.

Ontstoppingsdienst VL, uw specialist voor rioleringswerken

Bij Ontstoppingsdienst VL zijn we alleen tevreden wanneer u dat bent. We streven er naar u een zo compleet mogelijke dienstverlening te bieden. We zorgen voor een duidelijke offerte, voeren de werken helemaal volgens de regels van de kunst uit en laten alles proper achter. Meer dan 20 jaar ervaring en een heleboel tevreden klanten zijn onze garantie voor rioleringswerken van topkwaliteit.