Riolering ontstoppen

Zit de riool verstopt? Laat uw riolering ontstoppen door een vakman! Onze garantie? Een professionele en definitieve ontstopping.

Zakt het water in uw gootsteen of toilet niet meer en verspreid een rioolgeur zich stilaan door uw woning? Dan is uw riolering waarschijnlijk verstopt. Zo’n verstopping in uw riool komt altijd ongelegen en zelf kan u er nog weinig aan doen.

Gelukkig kan u rekenen op onze ontstoppingsdienst om uw riolering op een professionele manier te laten ontstoppen. Dankzij onze jarenlange ervaring gebeurt het ontstoppen van uw riolering snel en vakkundig!

De oorzaken van een verstopte riolering

Het herkennen van de oorzaak is even belangrijk dan de oplossing ervan. Als u de oorsprong van het probleem kent, kan u in de toekomst verstoppingen in uw riolering voorkomen. Vaak is de oorzaak van de verstopping echter onbekend. Daarom zetten we bij een verstopte riolering in de meeste gevallen onze rioolcamera in om aan de hand van camera inspectie het probleem te achterhalen.

Vaak voorkomende oorzaken van een verstopte riolering:

 • Vuilophoping van bijv. etensresten, vet, zeep, …
 • Het doorspoelen van te veel toiletpapier
 • Grondverzakkingen
 • Verkalking of wortelgroei in de buizen
Rioolinspectie laten uitvoeren door een vakman? 0486 75 54 38

Riolering laten ontstoppen door een vakman?

Wanneer u rekent op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van Ontstoppingsdienst VL, bent u er zeker van dat uw verstopping opgelost is.
  Velden met een * zijn verplicht.

  Lees ook even ons privacyprivacybeleid

  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  Laat uw verstopte riool ontstoppen door een vakman

  Een verstopt riool laat u best ontstoppen door een vakman. Enkel zo bent u er zeker van dat uw verstopping definitief opgelost is. Bovendien kan u – wanneer u zelf aan de slag gaat om uw riolering te ontstoppen – een heleboel schade veroorzaken.

  Laat uw riolering ontstoppen door Ontstoppingsdienst VL. Onze ervaren vakmensen zijn naast allerhande ontstoppingen ook zeer bedreven in rioleringswerken. Als tijdens de camera inspectie blijkt dat er structurele schade is aan uw riolering, kan u nog steeds op ons blijven rekenen. Herstellingen, renovaties of de aanleg van een nieuwe riolering? Bij Ontstoppingsdienst VL bent u verzekerd van vakmanschap aan een scherpe prijs.

  Contacteer onze ontstoppingsdienst voor uw regio