Ontstoppingsdienst

Bent u op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst die vlot al uw verstoppingen oplost, een snelle service biedt en proper werk levert?

Ontstoppingsdienst VL is uw specialist voor ontstoppingen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Dagelijks sturen we ons team van ervaren vakmensen op pad om allerhande verstoppingen op te lossen. Onze ontstoppingsdienst wordt geroemd voor onze snelle service en propere afhandeling. Meer dan 25 jaar ervaring en een heleboel tevreden klanten zijn onze garantie voor vakwerk.

 • +25 jaar ervaring
 • Snel ter plaatse
 • Vakkundig en proper opgelost
 • Gediplomeerde loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

0486 75 54 38

Bekijk het volledige overzicht

Onze diensten

U kan in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant beroep doen op onze ontstoppingsdienst voor allerhande ontstoppingen, eventueel met camera inspectie, en rioleringswerken.
Een overzicht van onze diensten:

Ontstoppingsdienst nodig?

Omschrijf uw probleem en laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Wat kunnen we voor u doen?

  Uw persoonsgegevens
  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  0486 75 54 38

  Ontstoppingen met camera inspectie

  Bij een ernstige verstopping bepalen we door middel van camera inspectie de exacte oorzaak. Via een rioolinspectie of leidinginspectie met een speciale rioolcamera brengen we heel uw rioleringsnetwerk in kaart, waarna we eenvoudig kunnen zien waar de problemen zitten. Voor een professioneel uitgevoerde camera inspectie belt u Ontstoppingsdienst VL!

  Rioleringswerken

  U kan ook bij ons terecht voor diverse rioleringswerken: aanpassing, herstelling of renovatie van een bestaande riolering, maar ook de voor aanleg van een nieuwe riolering.

  Ontstoppingsdienst VL, uw specialist voor Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

  Wilt u de afvoer van uw bad of douche laten ontstoppen? Zit uw gootsteen of toilet verstopt? Of wilt u misschien uw riolering laten ontstoppen? Bij Ontstoppingsdienst VL, de referentie voor ontstoppen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, bent u verzekerd van vakmanschap aan een eerlijke prijs. Reken op de jarenlange ervaring van Ontstoppingsdienst VL wanneer u onverwachte kosten wilt vermijden.